Anupamaa – un nou serial indian pe National TV
Dupa cum se stie deja, postul de  televiziune National TV este casa serialelor indiene din Romania. Asa ca fanii acestor seriale vor avea parte de o mega surpriza, vor putea viziona unul dintre cele mai apreciate si de succes seriale indiene. De maine, 17 iunie, National TV va difuza serialul indian Anupamaa (2020). Serialul va intra in grila National TV in locul altui serial indian, Dragoste dulce – amara. Anupamaa va fi difuzat de luni pana duminica, de la ora 19.

Anupamaa spune povestea unei femei pe nume Anupamaa Shah (Rupali Ganguly) care si-a intemeiat familia perfecta, dupa cum crede. Anupamaa are un sot si doi copii pentru care ar face orice. De aceea, timp de mai multi ani, ea ii ingrijeste si ii iubeste nespus de mult pe sot si copii pentru care face orice, spala, calca, gateste, se poate spune ca este o mama si o sotie devotata.

Anupamaa – un nou serial indian pe National TV

Daca Anupamaa era o femeie si o mama devotata de partea cealalta din partea sotului sau si a copiilor sai nu se poate spune acelasi lucru. Sotul ei, Vanraj (Suduhanshu Pandey) o inseala cu alta femeie iar copiilor sai Samar (Paras Kalnauat) si Kavya (Madalsa Sharma) le  este rusine sa iasa cu mama lor in lume.

Dupa foarte multi ani in care Anupamaa a trait intr-o minciuna crezand ca atat sotul cat si copiii sai tin la ea, eroina noastra afla ca de fapt familiei sale ii este rusine cu ea. Devastata in prima faza de descoperirea adevarului, Anupamaa se va schimba radical dintr-o sotie si o mama devotata, ea decide sa devina o femeie indiferenta fata de familia ei si isi va trai  viata dupa propriile reguli.

Anupamaa este un serial foarte apreciat de criticii si de telespectatorii din India primind nu mai putin de 32 de premii din 36 de nominalizari la diferite festivaluri de filme interne si internationale. Serialul a inceput sa fie difuzat in India din 2020 si filmarile sunt in plina desfasurare si acum. Pana in prezent, serialul indian Anupamaa are un numar de peste 1000 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 3,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII