Dragoste pe drum / Capsula timpului – filme DIVA
In aceasta saptamana, postul de televiziune Diva difuzeaza ultimele filme romantice din campania 31 de zile de vara. In acest material vom detalia filmele romantice ce vor fi difuzate pe Diva in perioada 19 – 23 iunie, de la ora 20.

Apartament pentru doi (2019) – 19 iunie, ora 20. Jules (Julie Gonzalo) si Lance (Tyler Hynes) sunt doi designeri rivali care nu se inteleg prea bine. Intr-o zi, cei doi rivali sunt angajati de o firma sa renoveze un duplex. In timpul renovarilor, intre cei doi se reaprind sentimente mai vechi.
Filmul Apartament pentru doi are durata o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Capsula timpului (2021) – 20 iunie, ora 20. Taylor Jones (Emilie Ullerup) descopera o capsula a timpului dupa decesul mamei sale. In acea capsula sunt 6 pliculete. Cu ajutorul acelor pliculete se poate gasi dragostea adevarata. Asa ca Taylor decide sa gaseasca dragostea adevarata.
Capsula timpului are durata o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

In cautarea iubirii (2022) – 21 iunie, ora 20. Mackenzie (Eva Hamilton) si Ethan (Jake Stormoen) sunt prieteni buni. Cei doi decid sa plece intr-o calatorie catre Costa Rica. Ajunsi acolo, Ethan descopera ca are sentimente de dragoste pentru Mackenzie.
Filmul are durata o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Dragoste pe drum / Capsula timpului – filme DIVA

Dragoste pe drum (2022) – 22 iunie, ora 20. Margo (Natalie Hall) primeste o invitatie la nunta sorei sale. In timpul calatoriei lui Margo catre marele eveniment, ea are parte de numeroase intamplari ciudate care o fac sa calatoreasca fara sa vrea cu rivalul ei din liceu  Alden (Corey Sevier).
Filmul Dragoste pe drum are durata o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,1.

Amintiri regasite (2023) – 23 iunie, ora 20. Hope (Sara Fletcher) si Jeb Allen (Nick Ferry) sunt doi turisti care viziteaza Turcia. Alaturi de un grup, cei doi calatoresc cu autocarul catre un loc plin de ruine antice. Hope si Jeb sunt extrem de fascinati de acele ruine incat se pierd de grup si nu mai ajung in autocarul cu care au venit.

Astfel, cei doi se unesc pentru a gasi o metoda de intoarcere in Istanbul.
Amintiri regasite are durata o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.