Orange Romania Communications: dispare IPTV-ul si televiziunea prin satelit (DTH)
Operatorul de telecomunicatii Orange Romania vine in intampinarea clientilor actuali si potentialilor clienti cu super oferte. Daca acum ceva timp v-am prezentat super oferte la pachetele Orange mobil acum a venit timpul pentru prezentarea ofertelor Orange Romania servicii fixe.

In perioada 13 iunie – 26 august, Orange Romania ofera o reducere de 50% a pretului pentru pachetele fixe tv + internet timp de 6 luni daca este incheiat un contract pe o perioada de 2 ani. Pe langa aceasta oferta, cine achizitioneaza sau prelungeste unul din pachetele Extra Supreme si Premier poate achizitiona diverse device-uri la super pretul de 1 euro.

Iata ce contin pachetele de TV si internet oferite de Orange Romania si la ce preturi:

  • Entry (18,5 lei in primele 6 luni / 37 lei in urmatoarele 18 luni): 145 canale TV / 60 canale HD, internet Box Wi-Fi 6, 480 Mbps download.
  • Extra (31,5 lei primele 6 luni / 63 lei in urmatoarele 18 luni): 168 canale TV / 76 canale HD, internet box Wi-Fi 6, 940 Mbps download, Netflix 3 luni cadou si pachet TP link / 1 Euro
  • Supreme (47 lei in primele 6 luni / 94 lei in urmatoarele 18 luni): 168 canale / 76 HD, Internet Box Wi Fi 6, 940 Mbps download, Netflix Basic inclus pe toata durata contractului si pachet camere supraveghere TP Link 1 euro. Pachetul Supreme este cel mai solicitat pachet de catre clientii Orange Romania
  • Premiere (78 lei in primele 6 luni / 156 lei in urmatoarele 18 luni): 168 canale / 76 canale HD, Internet Box Wi Fi 6, 940 Mbps, Netflix Standard inclus pe toata perioada contractului, HBO si Max Basic inclus pe toata perioada contractului, Samsung Smart TV 80 cm / 1 euro.

Orange Romania Communications: dispare IPTV-ul si televiziunea prin satelit (DTH)

Orange Romania ofera si televiziune prin satelit insa pachetele de televiziune si internet prin satelit nu au reduceri. Preturile pentru TV prin satelit si internet pornesc de la 57 de lei si pot ajunge la 73 de lei. Din pacate, operatorul vine si cu 3 informatii mai putin bune pentru abonati. Dupa ce au absorbit Orange Romania Communications, Orange Romania se pregateste sa inchida alte trei servicii care au apartinut companiei Orange Romania Communications.

Intr-o viitoare sedinta CNA, Orange Romania va instiinta Consiliul ca vor inchide canalele Orange Sport din 30 iunie, serviciul IPTV (clientii IPTV vor fi trecuti pe cablu digital iar echipamentele IPTV vor trebui inapoiate companiei) si serviciul DTH care a apartinut companiei Orange Communications. Acum ceva timp, unele canale de pe satelit au fost mutate de pe un TP pe altul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

41 COMENTARII

  1. Mai bine putem receptiona HBO si Cinemax fara a activa niciun pachet. Asta inseamna ca vor fi gratis pe viata si nu vor mai fi canale premium pentru totdeauna.

  2. Nu dispare nici un satelit, ever. Diaspora ce face, trage cablu până în Italia, Germania, Belgia? Asa iei tabla, și receiver ul cu tine, alta treaba, plus ca diaspora tot timpul plătește contractul în euro pe un an înainte.

    • Asta ai inteles matale ca dispare satelitul? 🙂 Nu dispare satelitul ci serviciul DTH Orange Comunications ( fostul Telekom) . Abonatii sunt trecutii in baza de date Orange Romania.

    • Vad programele oferite de DTH-ul ORO. Toate contractele DTH-ului OC au fost preluate de ORO. Smartcamurile OC au fost introduse in sistemul ORO . Pe scurt nu se schimba nimic.

  3. Este vorba de absortie a Orange communications din partea Orange Romania. E o chestie legala. Vor disparea canale Orange Sport, inlocuite de Prima Sport, dar platforma pe satelit nu va disparea. Se va retrage licenta dth pe care o detinje osc , si va tamane cea dth de la Orange.

        • Alex daca tu ai o firma si cumperi o alta firma care are acelasi domeniu de activitate ca firma ta. Iar tu dupa un timp decizi sa inchizi firma cumparata. Cine se duce la registrul comertului sa depuna actele de inchidere a fostei firme tu sau fostul proprietar care a vandut firma respectiva? Asa si in cazul acesta ORO se duce la CNA sa renunte la licentele cumparate de la OC/ Telekom nu se duc fosti proprietari.

        • Patronii Realitatea Tv(GEOPOL INTERNATIONAL SRL) nu sunt aceiasi cu cei ai Romania Tv(RIDZONE COMPUTERS SRL)…Si niciuna dintre cele 2 firme nu are absolut nici o treaba cu INES GROUP…

          • INES Group a fost cumparata Trust Chain firma detinuta de Adrian George Bratu…Firma respectiva nu este controlata de Sebastian Ghita sau apropriatii lui, conform datelor de la Registrul Comertului…Si pana la urma nu conteaza cine este in spatele firmei, ci calitatea serviciului oferit de firma respectiva…

          • Ok nu te contrazic. Insa ia intreabate matale de ce Romania tv este singurul canal care da reclama cu INES Live de 2 ori intr-o ora? In timp ce pe alte canale reclama cu INES Grup este de 2-3 ori pe zi. Oricum INES este egal cu 0 daca nu se extinde.

    • Daca doriti Orange Romania ofera si internet . Pe site este o categorie de pachete unde scrie asa internet fix 4G si televiziune prin satelit. Net4G 9 cu TV Esential costa 57 lei sau Net 4G 11 TV Premium 73 lei. Adica se da router 4G unde este introdusa o cartela 4G. Asta este oferta pe care nu am mai trecuto pentru ca nu este promotie ci pret intreg.