Secretele de la muzeu / Ai ucide pentru mine? – DIVA
Seria de filme thriller continua sa fie difuzate pe Diva pe tot parcursul lunii iulie. In acest material vom detalia thrillerele ce vor fi difuzate in iulie in premiera pe Diva. Aceste filme captivante vor fi difuzate in fiecare seara de joi si vineri, de la ora 20. In acest material vom detalia filmele ce vor fi difuzate in perioada 18-26 iulie.

Ai ucide pentru mine? (2023) – 18 iulie, ora 20. Acest film este inspirat dintr-o  poveste adevarata. O intreaga familie formata dintr-o bunica, o fiica si o nepoata au parte de o viata cruda plina de abuzuri facute de acelasi barbat. Satule sa traiasca in teroare, cele 3 femei decid sa ia masuri.
Filmul Ai ucide pentru mine? are durata o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Secretele de la muzeu (2023) – 19 iulie, ora 20. Natalie (Chelsea Vale) este de profesie pictorita. Cu toate ca tatal sau este un muzeograf cunoscut si detine si un muzeu, Natalie nu se semneaza cu numele de familie al tatalui sau atunci cand picteaza, ci foloseste numele mamei sale.

Secretele de la muzeu / Ai ucide pentru mine? – DIVA

Intr-o zi, Natalie afla ca tatal sau a murit iar ea mosteneste muzeul. In momentul in care Natalie se duce sa preia muzeul si lucrarile expuse, ea constata ca multe tablouri originale din muzeu au fost furate si inlocuite cu falsuri. Natalie incepe sa creada ca moartea tatalui sau nu s-a produs pe cai naturale ci a fost ucis. Natalie decide sa caute singura criminalul. Secrete la muzeu are durata o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,8.

Fanul ucigas (2022) – 25 iulie, ora 20. Eden (Chaley Rose) este o cantareata pop care trece prin momente cumplite atunci cand un fan este aproape sa o rapeasca. Din acel moment, vedeta pop decide sa angajeze un bodyguard pe nume Jackson (Pete Ploszek). Jackson este in permanenta cu vedeta pop. Dupa un timp, relatia dintre cei doi se va transforma din bodyguard si vedeta pop intr-o obsesie din partea lui Jackson pentru Eden. Filmul are durata o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,1.

Un ucigas in familie (2020) – 26 iulie, ora 20. Carly (Anna Hopkins) este o scriitoare de carti politiste. Carly si sotul sau decid sa plece intr-o vacanta, insa in loc sa fie o vacanta placuta si relaxanta aceasta se transforma intr-o vacanta de cosmar pentru Carly. Filmul  Un ucigas in familie are durata o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.