Dobrogea TV se inchide
Piata media din Romania pierde inca un canal TV regional. Pe 8 august, Consiliul National al Audiovizualului va lua act de cererea de incetare a emisiei depusa de Dobrogea Media SRL pentru canalul regional Dobrogea TV din Constanta. Societatea care detine acest canal TV are probleme financiare grave, aceste probleme au inceput sa fie prezente inca de la inceputul acestui an.

Mai multi angajati Dobrogea TV si-au luat concediu pe termen nedeterminat din cauza neplatii salariale, acestia au facut si greva. Ba mai mult, trei dintre firmele care au creditat aceasta societate au cerut la Tribunalul din Constanta intrarea in insolventa a firmei din cauza datoriilor. Cererea va fi aprobata pe 21 octombrie, Tribunalul din Constanta a dat termen de intelegere amiabila intre parti. Din cauza acestor probleme, Dobrogea TV si-a suspendat emisia pe 12 mai timp de 90 de zile.

Dobrogea TV este un canal regional care emite in Constanta si Tulcea, a inceput emisia pe 24 noiembrie 2011 ca post regional al canalului national Realitatea TV / Realitatea TV Constanta. In 2021 a devenit Dobrogea TV si emitea 2 ore pe zi, in rest transmitea canalul Realitatea TV Bucuresti. In 2020 Dobrogea TV a luat locul postului Neptun TV.

Dobrogea TV se inchide

Dobrogea TV avea licenta de canal generalist si difuza emisiuni de interes public din Constanta si Dobrogea. Telespectatorii puteau urmarii emisiuni ca: In centrul atentiei, Mozaic, Doctor Planeta, Cultura cu de toate, Pauza de sport, Lumina lui Iisus Hristos, Reteta sanatatii, Semn de carte si altele.

In zona Constanta si Tulcea mai emit Litoral TV si TV Sud Est. Pe partea de canale locale in Constanta mai emit canalele Dotto TV, Dunarea TV, Alpha Media TV si Medgidia TV. In judetul Tulcea nu mai emite niciun canal local, pana in 2021 in Tulcea mai emitea Acces TV care s-a inchis.
Pe 9 august se incheie termenul de pauza solicitat de Dobrogea TV.

Reamintim ca in acest an s-au mai inchis canalele Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 si Orange Sport 4. Posturile Orange Sport erau detinute de Orange Romania. Angajatii posturilor Orange Sport s-au mutat o mare parte in ograda Prima Sport, detinut de Clever Media.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Ar cam trebui, sincer! E plină piața de starvuri de posturi locale care au maxim 2 ore de emisie și în rest preiau un post național. Emit degeaba, ca să ocupe spațiile pe frecvențe.