Welock Touch41 – o yala smart usor de utilizat
In acest articol vom detalia yala smart Welock Touch41, un produs usor de folosit pentru pasionatii de tehnologie care doresc sa aiba acces la cele mai noi dispozitive pentru casa.

Welock Touch41 permite inchiderea si deschiderea usii cu amprenta, cu aplicatie sau cu o cartela RFID. Pot fi inregistrare 100 de modele de amprenta (3 dintre ele cu functie de administrator) iar yala este livrata cu 3 cartele RFID.

Yala are un display OLED care afiseaza setari, nivelul bateriei si notificari privind inchiderea si deschiderea usii. Functioneaza cu 3 baterii AAA iar la deblocarea usii de 10 ori pe zi ar trebui sa schimbam bateriile dupa 8-10 luni. Daca bateriile au fost epuizate, se poate utiliza backup-ul USB pentru deschiderea usii. Dispozitivul functioneaza doar pe baterii, nu se poate incarca iar din interior se poate deschide mereu usa. Acest echipament are o durata estimativa de 10 milioane de deschideri.

Welock Touch41 are standardul IP65 iar producatorul recomanda utilizarea intr-un spatiu acoperit, nu la porti exterioare care sunt expuse in permanenta intemperiilor iar temperatura de utilizare este intre -30 si 60 de grade Celsius.

Yala smart vine in pachet alaturi de 3 carduri RFID, un imbus, o surubelnita mica si manualul de utilizare care este detaliat si permite instalarea, configurarea si utilizarea cu usurinta de catre orice persoana. Pentru orice nelamurire in ceea ce priveste utilizarea sau instalarea acestei yale, reprezentantii Welock pot fi contactati prin chat sau alte metode disponibile pe site-ul oficial.

Amprenta este recunoscuta de dispozitivul Touch41 in 0.5 secunde si deschiderea se face intr-o secunda, ceea ce duce la o inchidere mai rapida a usii, fara a mai cauta cheile. Recunoasterea amprentei are o rata de succes de pana la 98% atunci cand degetul este plasat corect pe scanner.

Cartelele RFID permit deschiderea usii fara cheie, tot ce trebuie facut este sa apropiem cartela de scanner si usa se va deschide. Inchiderea si deschiderea usii se poate face si din aplicatie de oriunde ne-am afla, aceasta optiune poate fi foarte utila in situatia in care avem o urgenta si o persoana cunoscuta are nevoie de acces acasa. O functie foarte interesanta si utila este aceea de a inregistra inchiderile si deschiderile in aplicatie, pentru a stii cine a deschis aplicatia. Yala smart Welock permite acces complet in ceea ce priveste securitatea locuintei, totul de pe telefon.

Welock Touch41 – o yala smart usor de utilizat

Cu yala smart Welock nu trebuie sa ne facem griji ca ramanem fara baterie, cele 3 baterii AAA (acestea nu se livreaza impreuna cu dispozitivul) permit deschiderea/inchiderea de pana la 8000 de ori, ceea ce poate duce la o durata a bateriilor chiar si de 1 an.

Compatibilitate Welock Touch41

In ceea ce priveste compatibilitatea cu usa noastra, dispozitivul ar trebui sa functioneze pe orice usa ce are grosimea intre 5 si 10 cm, conform producatorului Welock. Tot ce trebuie facut este sa inlocuim cilindrul usii cu cel smart, ceea ce nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute indiferent de cat de priceputi suntem. Acestea sunt dimensiunile yalei smart:

Diametru maner: exterior 46mm, interior 38mm
Lungime maner: exterior 56mm, interior 57mm
Lungimea cilindrului este ajustabila: exterior 40-55mm, interior 30-60mm

Dispozitivul este realizat din otel inoxidabil, aliaj de zinc si plastic, avand un design placut si modern. Greutatea intregului dispozitiv este 600 de grame.

Instalare si utilizare Welock Touch41

Instalarea dispozitivului se face usor si trebuie doar sa inlocuim cilindrul yalei cu cel smart.

Instalarea si configurarea aplicatiei Welock se face foarte usor, trebuie sa scanam codul QR de pe yala si sa ne configuram un cont folosind numar de telefon sau adresa e-mail. Folosind aplicatia Welock putem deschide sau inchide usa de la distanta, de asemenea avem un istoric pentru toate deschiderile si inchiderile usii.

Pret Welock Touch41

Yala smart Welock Touch41 poate fi achizitionata de aici iar folosind codul DSQ53 vom avea o reducere de 269 de lei, urmand sa putem achizitiona produsul la pretul final de 690 de lei, cu livrare gratuita. Garantia produsului este de 2 ani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.