Ghost Stories: The Mezzotint / The Dead Room – BBC First
Luna octombrie este dedicata filmelor de groaza deoarece se sarbatoreste Halloweenul asa ca mai toate posturile de filme si seriale din tara se intrec in difuzarea anumitor filme consacrate de groaza. Cu ocazia sarbatorii americane, postul de televiziune BBC First va difuza in luna octombrie filme de groaza.

Filmele horror pe care le veti vedea in luna octombrie la BBC First sunt adaptari cinematografice ale cartilor scrise de M.R James, un scriitor celebru cunoscut pentru lucrarile sale horror.

Filmele vor fi difuzate pe BBC First in ultimele 2 seri ale zilelor de luni ale lunii octombrie. In acest material vom detalia filmele horror ce vor fi difuzate pe  BBC First luni, 21 octombrie.

Ghost stories: The Mezzotint (2021) – 21 octombrie, de la ora 22. Acest film este o adaptare dupa o nuvela scrisa de M.R. James. Un curator de muzee pe nume Williams (Roy Kinear) care duce o viata linistita primeste intr-o seara de la un iubitor de arta un tablou misterios.

Misterul acelui tablou il reprezinta faptul ca in momentul in care William se uita spre el, imaginea se misca. Acest lucru il inspaimanta pe Williams care va descoperi ca acel tablou are legatura cu trecutul familiei sale.
Filmul Ghost Stories: The Mezzotint are durata de 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Ghost Stories: The Mezzotint / The Dead Room – BBC First

Ghost Stories: The Dead Room (2018) – 21 octombrie, ora 22:45. Aubrey Judd (Simon Callow) este de profesie actor. Judd face un serial radiofonic de groaza de mare succes. Intr-o zi, Judd si producatoarea serialului Tara (Anjin Mohindra) vorbesc ce poveste de groaza sa puna in scena radiofonica.

In momentul in care Tara ii propune lui Judd sa puna in scena o piesa de teatru de succes foarte veche, in timp ce Tara ii povesteste lui Judd ii revin in minte amintiri de groaza pe care el le-a trait in adolescenta si astfel Judd este cuprins de frica si groaza.
Ghost Stories: The dead room are durata 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,8.

BBC First are licenta tematica – filme si seriale si se afla in pachetele de baza ale operatorilor de cablu si iptv Digi si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Domnu Gorilla în grila Vodafone Tv cablu digital când vor introduce canalul cu filme BBC FIRST HD. Dacă știi ceva te rog frumos un răspuns. Te stimez și te respect