A+E Networks devine Hearst Networks EMEA
Reprezentantii A+E Networks anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca a fost finalizat un proces de rebranding. Noul nume al companiei va fi Hearst Networks EMEA. Aceasta rebranduire reprezinta o noua etapa in evolutia companiei.

A+E Networks administreaza in Romania canalele History Channel si Crime+Investigation. A+E Networks este prezenta pe pietele media din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Noua entitate Hearst Networks EMEA este compusa din 4 companii separate:

  • Hearst Networks Marea Britanie, care in colaborare admininistreaza SKY in Marea Britanie, Europa Centrala si de Est, Scandinavia, Benelux, Orientul Mijlociu si Africa
  • Hearst Networks Germania
  • Hearst Networks Italia
  • Cosmo Spania

Toate aceste companii sunt detinute in totalitate de Hearst. Dean Bossemiskie, Managing Director Hearst Networks EMEA, a declarat ca sunt mandri sa dezvaluie noul nume al companiei si ca vor continua sa ofere divertisment factual de cea mai buna calitate, impartasind povesti importante cu publicul EMEA.

In continuare vor construi produse de succes si in cadrul Hearst si vor modela un viitor pozitiv pentru serviciile premium. Sub noua identitate Hearst Networks EMEA se vor opera marci consacrate ca History Channel, Crime+Investigation, BLAZE (in Marea Britanie) si Cosmo (in Spania).

A+E Networks devine Hearst Networks EMEA

Compania administreaza 29 de canale de televiziune si 20 de servicii SVOD, fiecare serviciu fiind adaptat pietei locale unde activeaza. Hearst Networks EMEA a realizat mai multe productii care s-au bucurat de un real succes, printre acestea enumeram: The Curse Of Oak Island ,The First 48 precum si alte productii originale.

Reamintim ca si in tara noastra reprezentantii A+ E Networks au lansat emisiuni autohtone pe History Channel, printre aceste emisiuni documentare vom enumera: Enigmele Romaniei cu Marcel Iures (care va avea si sezonul 2 din 22 octombrie), emisiunea de mare succes Vanatorii de Comori Romania , Misterele aurului dacic.

Canalele administrate de noua companie Hearst Networks EMEA sunt preluate de cei mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara in pachetele de baza. Printre operatorii care preiau aceste canale se numara Vodafone, Orange, Digi, INES, Focus Sat dar si de aplicatii de streaming TV cum ar fi Orange TV Go, Sweet TV, Megogo, Digi Online sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.