FBI: Most wanted – premiera AXN Romania
Fanii serialelor politiste sunt invitati de reprezentantii AXN sa urmareasca in luna octombrie in premiera doua seriale cu aventurile Biroului Federal de Investigatii (FBI) – sezonul 2 si FBI – Most Wanted – primul sezon.

FBI – sezonul 2, din 7 octombrie, de la ora 21. Fanii serialului FBI vor continua sa urmareasca activitatea Biroului Federal de Investigati idin New York. Si in sezonul 2 agentii speciali Maggie Bell (Missy Peregrym) si OA Zidan (Zeeko Zaki) vor incerca sa rezolve cele mai dificile cazuri de amenintari teroriste, coruptie si crima organizata.

Pe langa incercarea de rezolvare a celor mai dificile cazuri de crima organizata, amenintari teroriste si coruptie, eroii serialului FBI vor trebui sa faca fata si problemelor din viata de zi cu zi, sa gestioneze echilibrat aceste situatii. Serialul are nu mai putin de 7 sezoane cu un numar total de episoade de 114. Durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,1. Sezonul 2 FBI are 19 episoade.

Al doilea serial cu povestea agentiei americane, FBI – Most Wanted, va intra in grila AXN in premiera in Romania tot pe 7 octombrie, de la ora 22, dupa  FBI.
FBI: Most Wanted spune povestea unei unitati mobile specializate pe capturarea infractorilor care incearca sa fuga de justitie. Echipa de capturare a fugarilor este condusa de Jess LaCroix (Julian McMahon).

Fiecare episod al serialului FBI: Most Wanted este plin de adrenalina si suspans pentru ca brigada mobila trebuie sa captureze contracronometru cate un infractor care incearca si spera sa scape de mana de fier a justitiei americane.

FBI: Most wanted – premiera AXN Romania

Pe langa Jess, echipa mobila de capturare a infractorilor este compusa din Sheryll Barnes (Roxy Sternberg), o detectiva inzestrata cu o intuitie extraordinara, Hana Gibson (Keisha Castle Hughes), un specialist in prelucrarea datelor sau Kenny Crosby (Kellan Lutz) un specialist in comunicatii.

FBI: Most Wanted are un total de 6 sezoane cu nu mai putin de 88 de episoade, durata fiecarui episod este de 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,9. Primul sezon al serialului are 14 episoade.

Aceste doua seriale vor fi difuzate pe AXN in fiecare seara de luni, cate un episod fiecare. AXN Romania are licenta tematica – filme si seriale, postul se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.