Craciunul la DIVA revine si in 2024
Asa cum ne-a obisnuit an de an, postul de televiziune Diva incepe inca din luna octombrie sa difuzeze filme maraton ce au ca tema principala sarbatorile de iarna, Craciunul mai exact. In acest an maratonul de filme cu tema Craciunul va incepe la Diva din 13 octombrie, de la ora 6 dimineata. Din 13 octombrie, postul va difuza filme cu tematica de Craciun non stop. Aceste filme sunt difuzate sub sloganul Craciunul la Diva.

In zilele de marti, vineri si duminica vor fi difuzate filme in premiera. Iata cateva filme ce vor fi difuzate in luna octombrie la Diva.
Sortiti de Craciun (2022) – 13 octombrie, ora 20. Filmul Sortiti de Craciun spune povestea de dragoste dintre Kim (Shae Robins) si Theo (Casey Elliot) care se intalnesc la cumparaturi in preajma sarbatorii americane Black Friday.

Cei doi stau putin de vorba insa uita sa faca schimb de telefoane. La scurta perioada de cand se despart, ei incearca sa se reintalneasca chiar daca au putine informatii unul despre celalalt.
Filmul Sortiti de Craciun are durata o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Sortiti de Craciun 2: Cerere in casatorie (2023) – 13 octombrie, ora 21:55. Sortiti de Craciun 2: Cerere in casatorie continua povestea primului film Sortiti de Craciun. Dupa ce se regasesc, Theo (Casey Elliott) doreste sa o ceara in casatorie pe Kim (Shae Robins) insa bineinteles planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. La prima tentativa de cerere in casatorie Theo pierde inelul.
Filmul are durata o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Dorinte implinite (2023) – 15 octombrie, ora 20. Ashley (Kim Matula) si Scott (Kevin McGarry)  sun doi oameni care au suferit un mare esec in dragoste. In preajma Craciunului, cei doi se intorc in orasul natal unde se intalnesc si se indragostesc. Aceasta relatie pe care o incep le da planurile peste cap pe plan profesional.
Dorinte implinite are durata o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Craciunul la DIVA revine si in 2024

Craciun pe Aleea Cireselor (2023) – 18 octombrie, ora 20. Filmul spune povestea de cuplu a trei perechi care traiesc la aceeasi adresa dar in perioade de timp diferite. Cele trei cupluri vor incerca sa depaseasca diferite probleme de cuplu ce se petrec in preajma sarbatorilor de iarna.

Fanii serialului Vrajitoarea cea buna vor avea placerea sa se reintalneasca cu Catherine Bell si James Denton, actori care au jucat in serial.
Filmul Craciun pe Aleea Cireselor are durata o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Vizionare de Craciun (2022) – 20 octombrie, ora 20. Melissa (Katie Stevens) doreste sa vanda casa mamei sale. Melissa apeleaza la David (Victor Rasuk), un agent imobiliar pentru a o ajuta sa renoveze si sa vanda casa. In timpul renovarilor, intre cei doi se infiripa o poveste de dragoste.
Vizionare de Craciun are durata o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. An de an parcă încep mai devreme cu filmele de Crăciun! Fac ca cei din Vest.

    După mine, Diva este foarte bun în conținut, iar audiențele sunt pe măsură. Dacă ar lansa și o variantă HD, ar fi cei mai tari!