Crima in Coreze / Crima in Angouleme – DIVA
Fanii filmelor politiste frantuzesti vor avea parte de noi surprize in luna octombrie din partea reprezentantilor Diva pentru ca postul continua sa difuzeze filme politiste frantuzesti. Aceste filme sunt difuzate sub sloganul Crime in..
In acest material vom detalia premierele lunii octombrie a acestei serii de filme.

Crima in Coreze (2019) – 2 octombrie, ora 22. In orasul Tulle in fiecare an are loc o procesiune numita procesiunea Sf. Ioan. In timpul acestei procesiuni se intampla ceva ce nu s-a mai intamplat nicodata, are loc o crima. Autoritatile franceze ii trimit la locul faptei sa cerceteze crima pe Axel (Arie Almaleh) si Lena (Carole Bianic), doi jandarmi care in trecut au format un cuplu.

In timpul cercetarilor, cei doi jandarmi vor descoperi ca aceasta crima are legatura cu un ritual stravechi de 13 ani si ca autorul crimei ar putea fi un artist localnic din regiunea Corenze. Mai mult de atat, cei doi oameni ai legii ar putea sa reia relatia de unde a ramas. Filmul Crima in Coreze are durata o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Crima in Coreze / Crima in Angouleme – DIVA

Crima in Angouleme (2022) – 9 octombrie, ora 22. Marie Jourdan (Mimie Marthy) este de profesie politista, ea are o familie implinta, un sot care se pregateste sa deschida un restaurant in Angouleme si copii care sunt realizati din toate punctele de vedere.

In ziua in care sotul lui Marie, Pierre (Patrick Rainal), isi deschide restaurantul, Marie il invita pe seful ei Paul Dancieny (Mathieu Delarive) sa participe la petrecerea de deschidere. Toate bune si frumoase pana in momentul in care petrecerea este intrerupta de un raid al politiei si fiul lui Marie, Alex (Mathieu Conigolio) este arestat pentru ca este principalul suspect al unei crime in care o jurnalista este ucisa.

Alex este suspect de crima pentru ca el si acea jurnalista au avut o relatie.
Crima in Angouleme aro durata o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Tot in luna octombrie Diva va difuza finalul serialului Chesapeake Shores pe 11 octombrie, de la ora 18, ultimele 2 episoade. Finalul serialului este unul fericit in care Megan (Barbara Niven) si Mick (Treat Williams) se vor casatori. In plus, Abby (Meghan Ory) si Evan (Robert Buckley) se logodesc.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.