Max s-a lansat pe VIDAA Smart TV
Warner Bros. Discovery si Hisense anunta printr-un comunicat ca au incheiat in data de 20 septembrie un parteneriat. Din 20 septembrie, detinatorii de televizoare Smart Hisense si de televizoare care utilizeaza platforma VIDAA vor gasi in bliblioteca aplicatia Max. Platforma de streaming Max va fi disponibila prin VIDAA in Statele Unite ale Americii, America Latina si Europa.

Cu ajutorul aplicatiei Max, utilizatorii televizoarelor Hisense VIDAA vor putea viziona o gama larga de seriale, filme, documentare de la case de productii renumite cum ar fi HBO, Warner Bros., Adult Swim, ID si DC Universe. Utilizatorii Hisense pot urmari unele dintre cele mai de succes productii marca HBO, cum ar fi: Casa Dragonului, Lotusul Alb si filme Warner Bros. precum Godzilla X Kong, Furiosa: Saga Mad Max, Prietenii tai, Dune I, Dune II si Pinguinul.

Odata cu intregrarea Max pe platforma VIDAA utilizatorii se vor bucura de acest continut premium printr-o interfata intuitiva conceputa pentru o navigare usoara si o experienta de vizionare de top. Prin aceasta lansare, milioane de utililizatori VIDAA din intreaga lume vor avea capacitatea de a explora diversele oferte de divertisment Max cu doar cateva clickuri.

Max s-a lansat pe VIDAA Smart TV

VIDAA este un sistem de operare smart TV cu o crestere rapida ce le ofera utilizatorilor acces la o varietate de servicii de streming TV live si aplicatii printr-o singura platforma usor de utilizat. Ecosistemul deschis VIDAA accepta furnizorii de continut globali dar si locali asigurandu-se ca utilizatorii pot gasi si se pot bucura de continutul pe care il iubesc. In aplicatia VIDAA se pot gasi aplicatii internationale ca Netflix, Disney Plus, YouTube sau Prime Video.

Pe televizoarele smart Hisense din gama 2020 se pot gasi aplicatii romanesti ca Antena Play, VOYO, Sweet TV, Megogo si altele. VIDAA smart TV este disponibil atat pe televizoarele smart Hisense cat si pe anumite proiectoare Hisense, pe televizoare Vortex, Allview sau Nei.

Max s-a lansat in Romania si in alte tari europene anul acesta in mai. Max a inlocuit fosta platforma HBO Max.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII