Vinovati de iubire iese din grila Kanal D, se va vedea pe Kanal D2
A venit toamna si odata cu sosirea acestui anotimp posturile TV autohtone fac trecerea de la grila de vara la grila de toamna. Dupa ce au anuntat cateva noutati, grupul Dogan Media nu se desminte si incepe sa faca din nou rocade de seriale pe care le muta de la un canal la altul, ceea ce poate induce telespectatorii in confuzie.

Prima schimbare se petrece in grila Kanal D. Postul de televiziune va scoate din grila serialul turcesc Vinovati de iubire. Dupa terminarea primului sezon, serialul va intra in grila de toamna a postului Kanal D2. Astfel, Vinovati de iubire se va vedea din 25 septembrie pe Kanal D2 tot in serile de miercuri, joi si vineri si tot de la ora 23.

Cu aceasta mutare, serialul australian Un loc numit acasa care a avut premiera la inceputul lunii septembrie pe Kanal D2 si era difuzat in cursul saptamanii de la ora 23 va ramane pe Kanal D2 dar nu va mai fi difuzat in cursul saptamanii ci va fi mutat in weekend, mai precis duminica de la ora 23:30. Un loc numit acasa va cate 2 episoade consecutive difuzate.

Vinovati de iubire iese din grila Kanal D, se va vedea pe Kanal D2

Pe tronsonul lasat liber de plecarea serialului Vinovati din iubire, Kanal D va difuza reluari ale emisiunilor Stirile Kanal D, The Floor si 40 de intrebari cu Denis Rifai. Aceste reluari vor fi difuzate pana in momentul in care se vor termina filmarile unui nou sezon al emisiunii Jocul cuvintelor, care sunt in plina desfasurare. La finalul acestor filmari,Kanal D va anunta cand va introduce in grila noul sezon al emisiunii.

Reamintim ca televiziunea va aduce in premiera in Romania un nou serial turcesc care va intra in grila din 2 octombrie, de la ora 20, care se numeste Inima rebela.

Kanal D si Kanal D2 au licente tematice generaliste si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.