Viata de stafie / Beetlejuice – filme de Halloween la Warner TV
Sarbatoarea americana Halloween se apropie asa ca postul de televiziune Warner TV a programat in grila lunii octombrie cateva dintre cele mai tari filme horror. Aceste filme de groaza vor fi difuzate in fiecare seara de joi.

Constantine (2005) – 3 octombrie, ora 22:30. John Costantine (Keanu Reeves) este un vanator de demoni. Detectiva Angela Dotson (Rachel Weisz) ancheteaza moartea surorii sale gemene. Angela apeleaza la ajutorul lui Constantine pentru a afla adevarul. In timpul cercetarilor, Constantine descopera ca demonul care a ucis-o pe sora detectivei doreste sa patrunda in lumea oamenilor.
Filmul are durata 2 ore si 1 minut iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Viata de stafie / Beetlejuice (1988) – 10 octombrie, 20:30. Adam (Alec Baldwin) si Barbara (Geena Davis) sunt un cuplu proaspat casatorit. Cei doi mor intr-un accident de masina. Ajunsi in Rai, ei sunt pusi pe o lista de asteptare pentru a-si primi aripile de inger. Adam si Barbara sunt trimisi pe Pamant si pusi sa traiasca precum fantome in casa in care au locuit in timpul vietii, in asteptarea aripilor.

Ghinionul celor doua fantome face ca fosta lor locuinta in care trebuie sa locuiasca si acum ca fantome sa fie ocupata de o noua familie. Pentru a scapa de fantome, noua familie apeleaza la un bioexorcist.

Viata de stafie / Beetlejuice – filme de Halloween la Warner TV

Filmul Viata de stafie are durata o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5. A primit un premiu Oscar iar anul acesta a fost realizat si un remake al celebrului film regizat de Tim Burton.

Scream: Tipi sau fugi (1996) – 17 octombrie, ora 00:00. Filmul spune povestea unei tinere care la un an de la moartea mamei sale este terorizata de un tip mascat. Acesta, pentru a o speria pe tanara, se foloseste de idei din filmele de groaza.
Scream: Tipi si fugi are durata o ora si 51 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Cabana din padure (2011) – 24 octombrie, ora 22:30. Mai multi tineri sunt ademeniti intr-o cabana din padure cu promisiunea ca vor petrece un weekend cu bautura si muzica. Numai ca la scurt timp dupa ce tinerii ajung la acea cabana, ceva terifiant li se intampla. Cabana din padure are durata o ora si 35 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

Annabelle (2014) – 31 octombrie ora 22:25. Acesta este filmul perfect pentru a cinsti ziua de Halloween. Un sot iubitor ii face cadou sotiei sale insarcinate o papusa costumata intr-o rochie de mireasa. Intr-o noapte casa cuplului este invadata de un grup de satanisti care invoca un spirit malefic. Acest spirit prinde viata in acea papusa.
Filmul are durata o ora si 39 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.