Realitatea Sportiva HD, FilmBox Extra HD si posturile Bollywood au intrat in grila NextGen
Operatorul de comunicatii NextGen continua sa faca schimbari in grila de programe digitala. In lunile de vara au fost modificate variantele SD ale unor canale in HD si din HD in SD, cum ar fi Comedy Central, CNN International si Canal 33 SD au trecut in HD, Mezzo, Alfa Omega, Inedit TV au trecut din HD in SD sau au scos Nickelodeon HD in luna august.

Acum, mai exact de ieri, NextGen a eliminat din grila canalele: MTV Live HD, MTV 80s, MTV 90s, DocuBox, Epic Drama (a ramas varianta HD a postului), History Channel, E! Entertainment (au ramas variantele HD ale posturilor History Channel si E! Entertainment) si au intrat canalele: Bollywood Stars TV, Bollywood TV Clasic, Bollywood TV Film, France 24 (stiri internationale in limba franceza), Profit News (stiri din lumea business), Realitatea Sportiva HD, Sport Extra HD (competitii sportive), FightBox HD (competitii sportive de contact), FilmBox Extra HD (filme), FashionBox HD, Fashion TV HD (moda), Medika TV, TV1000 si M5 (in pachetul maghiar).

Canalele Bollywood TV difuzeaza filme si seriale din industria de filme indiene. Reamintim ca in data de 16 septembrie Boollywood TV a devenit Boollywood Stars. Odata cu modificarea numelui, postul a suferit si o modificare de grafica. Conform reprezentantilor Bollywood Stars numele va reflecta mai bine continutul pe care Bollywood Stars il ofera telespectatorilor sai.

Realitatea Sportiva HD, FilmBox Extra HD si posturile Bollywood au intrat in grila NextGen

FilmBox Extra, FightBox si FashionBox apartin companiei SPI. Toate aceste modificari pe care le-a facut NextGen arata ca se intentioneaza unificarea grilei NextGen cu grila digitala Orange Romania Communications / Orange Romania. De altfel, actionarul majoritar al companiei NextGen este Orange Romania Communications, fostul Telekom Romania.

NextGen ofera abonatilor sai o gama variata de servicii, cum ar fi cablu TV analogic, cablu TV digital, internet fix si telefonie fixa. In aceasta perioada, NextGen are in desfasurare o promotie dedicata abonatilor existenti dar si celor noi. Cei care contracteaza / reinnoiesc contractul de servicii NextGen pe o perioada de 12 luni au o reducere de 50% a abonamentelor timp de 2 luni. Cei care aleg sa contracteze / reinnoiesc serviciile pe o perioada de 24 de luni vor avea o reducere de 50% a abonamentului timp de 4 luni.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  1. Acționariatul Nextgen este format doar din Orange România. Orange România Comunications nu mai există în acte. Doar Orange. Au notificat CNA acum ceva timp de schimbarea acționariatului din OROC în ORO.

    Bollywood Clasic nu a intrat la Nextgen. Era și înainte. Doar l-au trecut la HD acum câteva zile.

    DocuBox încă e în grilă, dar în HD. Ați uitat să precizați că versiunea HD încă este.

    Nickelodeon Global HD a ieșit ieri, nu în august.

    TV 1000 era și înainte.

    Ați uitat de Erox HD și de MTV 00s.