Calea misterelor – serie animata Minimax
In luna octombrie, posturile de televiziune Minimax si JimJam au in program filme dar si sezoane noi ale celor mai indragite seriale. In acest material vom detalia aceste noutati pregatite de cele 2 televiziuni in luna octombrie.

Minimax

Ups! Am pierdut Arca (2015) – 3 octombrie, ora 20. Sfarsitul lumii se apropie asa ca toate speciile de animale sunt poftite in Arca, numai 2 animale nu sunt invitate, este vorba de David si fiul sau Finny. Disperat sa isi salveze fiul, David face un plan sa se furiseze in Arca.

David si Finny cred ca sunt in siguranta in Arca numai ca Finny cade din Arca alaturi de un alt pui. Pierduti, cei doi pui trebuie sa gaseasca un loc inalt pentru a supravietui potopului. Filmul Ups! Am pierdut Arca are durata o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Al saptelea pitic (2014) – 10 octombrie, ora 20 . Printesa Rose (Frumoasa din Padurea Adormita) implineste 18 ani. Toti cetatenii regatului petrec. La petrecere, aproape de ora 00:00, cel mai mic pitic pe nume Bob o inteapa din greseala pe printesa cu un ac vrajit. Din acel moment, toti cetatenii regatului cad intr-un somn adanc de 100 de ani, numai cei 7 pitici sunt imuni vrajii.

Pentru a o trezi pe Rose si pe cetatenii regatului, cei 7 pitici trebuie sa gaseasca un print pe nume Jack si sa il convinga sa o sarute pe printes  ca sa rupa vraja.
Al saptelea pitic are durata o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,6.

100% Lup:  Legenda pietrei lunii (2020) – 17 octombrie, ora 20. Lupin este un pui de varcolac care este convins ca atunci cand va fi adult va fi cel mai de temut varcolac. La aniversarea varstei de 13 ani, atunci cand micul Lupin trebuie sa se transforme pentru prima data, ceva se intampla cu el si in loc sa se transforme in varcolac el se transforma in pudel.

Asta nu este tot, micul Lupin este dat afara din haita si fara sa vrea ajunge intr-un adapost de caini. Acolo, Lupin se imprieteneste cu o catelusa pe nume Batty care doreste sa scape si ea din adapostul de caini.

Calea misterelor – serie animata Minimax

Calea misterelor – 18 octombrie, zilnic de la ora 15:30. Seria Calea misterelor spune povestea unui hamster detectiv pe nume Clever. Micuta Clever locuieste in Londra unde trebuie sa rezolve cele mai dificile cazuri cu care un detectiv se poate intalni.

Micul vampir 3D (2017) – 24 octombrie, ora 20. Rudolph este un vampir de 13 ani. El si familia lui sunt urmariti de un vanator de vampiri. Rudolph se imprieteneste cu un copil obisnuit pe nume Tony care are aceeasi varsta, Tony adora vampirii si castelele.
Filmul are durata o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Salma’s Big Wish (2019) – 31 octombrie, ora 20. Salma este o micuta orfana. Cel mai mare vis al sau este acela de a-si gasi parintii. Intr-o zi, Salma gaseste o carte magica plina cu povesti si porneste in aventuri alaturi de prietenii ei de la orfelinat.
Salma’s Big Wish are durata o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,8.

JimJam

Noile aventuri ale lui Caillou – 1 octombrie, de la orele 09:52, 15:22, 17:25. Caillou este un baietel de 4 ani care are o imaginatie bogata. Micutul are parte de aventurile copilariei de care au parte toti copiii din intreaga lume: invata la scoala, are grija de un animal de companie, se joaca cu prietenii sai sau isi petrece timpul cu familia.

Bobita si Buburuza – sezonul 6. Cele doua personaje principale ale serialului si prietenii lor isi continua aventurile zilnice prin padure. Seria nu contine secvente violente, urmarind acest serial cei mici invata bunele maniere si sunt usor de urmarit si inteles de catre copii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.