Tuzak / Capcana razbunarii din octombrie pe Acasa
Postul de televiziune Acasa aduce in premiera in Romania serialul turcesc Tuzak / Capcana razbunarii (2022). Serialul va intra in grila Acasa pe 14 octombrie, de la ora 21, de luni pana vineri. Capcana razbunarii va inlocui serialul Leylifer.

Serialul spune o poveste captivanta despre razbunare si iubire. Ibrahim (Ibrahim Sahim) si Demir (Talat Bulut) sunt capii a doua familii care se urasc de moarte, aceasta ura este transmisa si catre copiii lor.

Ibrahim are trei fii: Umut (Akin Akinozu), Mahir (Emie Benderiloglu) si Umay (Eylul Su Span). Cei trei frati sunt foarte uniti, singurul scop al lor este sa se razbune pe Demir. La randul sau, Demir are si el o fata pe nume Ceren (Bensu Soral).

Cei trei baieti ai lui Ibrahim au un plan de razbunare insa planul lor este dat peste cap, ba mai mult de atat loialitatea dintre frati este pusa la indoiala pentru ca acestia se indragostesc de Ceren. Singurul care este proape sa duca la bun sfarsit planul este fiul cel mare al lui Ibrahim, Umut, de care Ceren se indragosteste.

Tuzak / Capcana razbunarii din octombrie pe Acasa

Distributia serialului Capcana razbunari este plina cu actori pe care fanii serialelor turcesti din Romania ii cunosc si ii apreciaza. Akim Akinozu a mai jucat in seriale ca Hercai sau Kosem. Actrita Densu Soral a jucat in seriale ca Intrusul sau Putere si glorie. Eylul Su Span a jucat in seriale ca Mireasa din Istanbul sau Petale de singuratate iar Talat Bulut a jucat in Pretul fericirii.

Serialul Capcana razbunarii a fost difuzat in 2022 de postul turcesc TV 8 si s-a bucurat de un real succes. Capcana razbunarii are un sezon cu un total de 30 de episoade, durata fiecarui episod este de 2 ore si 30 de minute fara reclame, este evident ca pe Acasa TV serialul va avea mai multe episoade. Pe IMDb, Capcana razbunarii a primit nota 6,7.

Acasa TV apartine companiei Pro TV SA si are licenta generalista. Postul de televiziune se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.