Disney+: impartirea contului doar cu plata
Dupa Netflix care a interzis impartirea contului intre utilizatorii din alta gospodarie, o alta platforma de streaming internationala a inceput sa implementeze aceeasi tactica in Romania de zilele trecute. Dupa ce acum cateva zile s-a incheiat promotia in care costul abonamentului era de 10,99 lei in primele 3 luni si dupa ce au incheiat un parteneriat exclusiv cu Vodafone, acum reprezentantii Disney+ vin cu o alta noutate.

Disney+ a introdus in oferta un nou pachet care se numeste Membru suplimentar. Acest pachet permite utilizatorilor din Romania sa adauge un nou cont contra unei taxe suplimentare. Noile reguli au intrat deja in vigoare si au afectat utilizatorii. In cazul in care o persoana din afara gospodariei incearca sa acceseze contul este redirectionat catre pagina care ii cere sa isi creeze propriul abonament.

Daca nu vreti sa va creati alt cont dar doriti sa vedeti in continuare continutul Disney+, proprietarul contului trebuie sa adauge un cont suplimentar pentru persoana care nu se afla in gospodarie. Pachetul Membru suplimentar costa 17,99 lei / luna. Astfel, un utilizator care detine Abonamentul Standard si activeaza si pachetul Membru suplimentar va plati 54,98 de lei / luna.

Aceste modificari sunt menite sa incurajeze utilizatorii care imparteau contul sa isi creeze propriul cont. Aceste schimbari au fost implementate de Disney+ si in alte tari inca din luna aprilie.

Disney+: impartirea contului doar cu plata

Reamintim ca din 17 octombrie Disney+ va adauga inca un abonament care se numeste Premium. Din 17 octombrie utilizatorii care vor opta pentru abonamentul actual Standard vor plati 29,99 lei pe luna sau 299,99 lei pe an. In acest pachet veti avea rezolutie FullHD, acces simultan pe 2 dispozitive si nu va exista acces HDR.

Abonamentul Premium (49,99 lei pe luna sau 499,99 lei pe an) vine cu rezolutie 4K, HDR si acces simultan pe 4 dispozitive. De mentionat este faptul ca odata cu aparitia abonamentului Premium si pretul pachetului Membru suplimentar va fi altul in functie de pachetul principal ales.

Disney+ ofera continut diversificat de la unele dintre cele mai mari case de productii de filme, seriale si documentare din lume, cum ar fi: Disney, Marvel, FX sau National Geographic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.