Ulke TV HD si Kanal 7 Avrupa HD – exclusiv in reteaua Digi
Operatorul de telecomunicatii Digi Romania se pregateste sa introduca in grilele digitale regionale cateva canale locale si regionale. In acest material vom detalia tot ce stim despre noile canale ce vor intra in curand in grilele Digi.

Tele M Iasi HD a intrat in grila digitala Digi Iasi si in zonele limitrofe. Tele M Iasi HD se afla pe frecventa regionala 298 MHz (Digi a introdus in toate judetele canale regionale si locale pe aceasta frecventa). Postul are licenta tematica regionala si transmite emisiuni de interes public din zona Iasiului. Pe Tele M Iasi putem urmari: Stiri Tele M, Linia intai, Scoala si sanatate, Analiza, Idei pe contrasens, Lectia de business si altele.

Digi este primul operator care introduce in grila regionala Tele M Iasi. In grila digitala din Constanta au intrat in premiera in Romania 2 canale turcesti, este vorba de ULKE TV HD (pozitia 210, frecventa 298 MHz) si Kanal 7 Avrupa HD (pozitia 211, frecventa 298 MHz).

Ulke TV HD difuzeaza stiri si emisiuni de cultura in limba turca. Pe ULKE TV HD se pot urmari stiri si emisiuni ca Salkim Sogur (cantece populare), Sanatatea pe primul loc, seriale in reluare preluate de pe A7 TV si altele.

Ulke TV HD si Kanal 7 Avrupa HD – exclusiv in reteaua Digi

Kanal 7 Avrupa HD este un canal cu licenta generalista si difuzeaza filme si seriale turcesti dar si seriale indiene. ULKE TV HD si Kanal 7 Avrupa HD apartin de Kanal 7 Media Group si New World Media care sunt detinute de acelasi proprietar apropiat de presedintele Turciei. Cele 2 canale sunt in premiera in Romania in grila Digi Constanta.

Aceste canale regionale si locale nu ar fi singurele ce vor intra in format HD in grila digitala regionala Digi. Spre exemplu, in judetul Arges se pregateste lansarea Pro Arges HD. Exista zvonuri ca ar intra pe pozitia 211, pe frecventa 298 MHz.

Site-ul televiziunii Pro Arges TV HD este functional insa sectiunea live TV nu functioneaza, este afisat doar „in curand”. Pro Arges va emite doar in HD.
Este posibil sa intre canale TV HD si in grila nationala, nu numai in grila regionala si locala din anumite judete.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

    • Pentru a fi traduse aceste canale trebuiesc indeplinite 2 conditii 1 Canalele respective sa ceara licenta speciala pentru tara noastra . 2 Sa incheie un contract cu o firma de traduceri din tara noastra.