Crima: serialul scotian va fi disponibil pe Focus Sat online
Reprezentantii platformei de streaming Focus Sat Live anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca din 17 octombrie vor aduce in Romania in premiera un serial scotian politist interesant numit Crima (2021). Primul sezon va fi disponibil din 17 octombrie iar seoznul 2 din 24 octombrie. Crima este produs dupa romanul cu acelasi nume scris de Irvine Welsh in 2008.

Crima spune povestea inspectorului Ray Lenox (Dougray Scott) care are o intuitie de invidiat, acest dar al sau este o binecuvantare dar si un defect. Intr-un oras, o fata este rapita, locuitorii acelui oras intra in panica pentru ca un potential criminal / rapitor este in libertate iar politistii sunt intr-un conflict intern ce pare fara sfarsit. Detectivul Ray trebuie sa rezolve acest caz tulburator numai ca el se confrunta si cu o problema interioara, el se lupta si cu proprii lui demoni.

Aceasta este lumea in care vom intra daca decidem sa urmarim acest serial. Pe langa intriga, serialul are si o distributie fenomenala. Fanii serialelor politiste se vor reintalni cu nume mari ale cinematografiei, cum ar fi: Dougray Scott (care a jucat in filme si seriale precum Misiune Imposibila 2, Premisa unui dezastru, Unde dai si unde crapa, Cursa mortala: infernul, Neveste disperate si altele), Joanna Vanderham (a jucat in Warrior si Legend of Tomorrow), Angela Griffin (a jucat in Harlots, White Lines), Ken Stott (cunoscut pentru rolul lui Balin din seria de filme Hobbitul).

Crima: serialul scotian va fi disponibil pe Focus Sat online

Serialul Crima are 2 sezoane cu un total de 12 episoade, durata fiecarui episod este o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,3. Abonatii platformei Focus Sat au la dispozitie o gama variata de filme si seriale si pot urmari in sectiunea biblioteca VOD seriale si filme de actiune, drama sau comedie.

Aplicatia Focus Sat pune la dispozitia abonatilor un nou catalog numit FilmBox+ unde sunt disponibile peste 1000 de filme si seriale. Focus Sat se poate folosi pe orice dispozitiv smart: tv, laptop, tableta sau telefon mobil. Filmele si canalele TV din aplicatia Focus Sat pot fi urmarite in orice tara din Uniunea Europeana. Cei care doresc sa incerce aplicatia o pot face gratuit timp de 7 zile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.