Joyeux Noel / Insula Craciunului – filme de Craciun DIVA
Maratonul filmelor cu tematica de Craciun continua la Diva si in luna noiembrie, vor fi difuzate pe Diva o multime de filme in premiera in Romania. In acest material vom detalia o parte din aceste filme.

Iubitul de Craciun al mamei (2023) – 1 noiembrie, ora 20. Emma (Jeananne Goossen) este o femeie puternica devotata, mereu ii pune pe cei din jurul ei pe primul loc in special pe fiica ei adoptiva Lily (Ai Barrett). Viata Emmei se va schimba radical in preajma Craciunului cand fiica ei va participa la un concurs. Atunci va fi pentru prima data cand Emma se va gandi la fericirea ei iar fiicei sale i se va indeplini o dorinta.
Filmul Iubitul de Craciun al mamei are durata o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Pantofii magici de Craciun – 3 noiembrie, ora 20. Noelle (Erin Karpluk) este o tanara care nu mai crede in dragostea adevarata la prima vedere dar nici in spiritul Craciunului. Totul se schimba pentru Noelle in momentul in care primeste o pereche de pantofi in preajma Craciunului. Se pare ca pantofii sunt magici pentru ca o vor ajuta pe Noelle sa isi gaseasca dragostea.
Filmul are durata medie o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Joyeux Noel / Insula Craciunului – filme de Craciun DIVA

Joyeux Noel (2022) – 5 noiembrie, ora 20. Un tablou frumos capteaza atentia unor jurnalisti intr-un targ de Craciun. Pentru a descoperi cine este autorul acelui tablou misterios si pentru a-i lua un interviu, Lea (Jaicy Elliot) si Mark (Brant Daugherty) vor pleca la Paris. Cei doi nu se suporta din cauza diferentei de clasa insa in timpul calatoriei magia spiritului de Craciun ii atinge si viata lor se schimba radical.
Joyeux Noel are durata o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 6,2.

Insula Craciunului (2023) – 7 noiembrie, ora 20. Kate (Rachel Skarsten) trebuie sa zboare pana in Elvetia insa din cauza unei furtuni de zapada zborul sau este deviat catre o insula numita Insula Craciunului. Pe acea insula, Kate il intalneste pe Oliver (Andrew W. Walker) care este controlor de trafic aerian.
Filmul Insula Craciunului are durata o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.