Un Craciun in Scotia / Ghidul meu de Craciun – filme DIVA
Diva continua sa difuzeze si in luna noiembrie filme artistice cu tematica sarbatorilor de iarna. In acest material vom detalia filmele artistice de Craciun ce vor fi difuzate pe Diva in premiera in perioada 22-29 noiembrie, de la ora 20.

Ghidul meu de Craciun (2023) – 22 noiembrie, ora 20. Trevor (Ben Mehl) este un profesor universitar, in urma unui accident el ramane fara vedere. Pentru a-si continua activitatea zilnica el trebuie sa isi achizitioneze un caine special. Trevor se hotaraste sa apeleze la serviciile dresoarei Peyton (Amber Marshall) pentru a se invata cu noul prieten/ companion.

In timpul orelor de dresaj, intre Trevor, caine si dresoare se leaga mai mult decat o prietenie.
Filmul Ghidul meu de Craciun are durata o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,2.

O sansa de Craciun (2023) – 24 noiembrie, de la ora 20. Sutton (Alli Chung) este o femeie singura care isi creste singura copilul, pe Jae (Isaac Ng). Sutton conduce si o afacere, ea detine o editura, in preajma Craciunului ramane fara clienti pentru afacerea ei.

Jae o ajuta pe mama sa enorm, el ii aduce un client pentru editura, pe langa asta Sutton va descoperi si iubirea vietii sale.
O sansa de Craciun are durata o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Un Craciun in Scotia / Ghidul meu de Craciun – filme DIVA

Lista mea de Craciun (2022) – 26 noiembrie, ora 20. Filmul spune povestea de dragoste dintre o jurnalista pe nume Taylor (Kayla Wallace) si un soldat pe nume Luke (Kevin McGarry). Aceasta poveste de dragoste se infaptueiste in timp dupa mai multe Craciunuri petrecute impreuna in orasul natal.
Filmul are durata o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Un Craciun in Scotia (2023) – 29 noiembrie, ora 20. Fratii Lindsay (Lacey Chabert) si Brad (Scott Wolf) sunt despartiti de foarte mult timp. Destinul face ca ei sa se revada dupa mult timp cand mama lor ii roaga sa isi petreaca vacanta de Craciun la ea in Scotia.
Filmul Un Craciun in Scotia are durata o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Postul de televiziune Diva are licenta tematica – filme si seriale si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.