M Plus TV Iasi si M Plus TV Neamt – statii locale TeleMoldova Plus
In acest material vom oferi detalii despre cele mai interesante subiecte si decizii ce s-au discutat in aceasta saptamana in sedintele CNA.

Postul de televiziune Medika TV a instiintat Consiliul National al Audiovizualului ca isi va schimba logo-ul. Sigla Medika TV va fi total schimbata. Medika TV va fi scris cu alb pe un fond colorat in verde, bleu si albastru. Medika TV apartine grupului Clever Media si este singurul post de televiziune din Romania cu licenta tematica medicala.

TeleMoldova Plus, post cu licenta nationala, isi va deschide doua studiouri locale, este vorba de posturile locale M Plus TV Iasi si M Plus TV Neamt. Acestea vor fi primele doua statii locale TeleMoldova Plus. Cele doua canale vor fi difuzate in format SD / HD si vor retransmite continutul TeleMoldova Plus. Pe langa preluarea acestui continut, cele doua statii locale din Iasi si Neamt vor avea emisiuni de stiri locale si emisiuni de interes local.  TeleMoldova Plus va detine si postul de radio Radio M Plus care va avea studiouri tot in Neamt si Iasi.

M Plus TV Iasi si M Plus TV Neamt – statii locale TeleMoldova Plus

Societatea Best MixMedia a deschis oficial doua posturi de radio, este vorba de Radio Disco Mix si Radio Party Mix. In prima faza aceste posturi de radio s-au lansat doar online fiind disponibile pe diverse aplicatii. Cu toate ca Radio Disco Mix si Radio Party Mix emit de anul trecut, au intrat in legalitate abia acum.

O alta informatie interesanta care nu are legatura cu sedintele CNA din aceasta saptamana vine din partea postului de televiziune Euronews Romania care anunta ca isi va deschide un post in Republica Moldova. Studiourile sunt situate in cadrul Universitatii Tehnice din Moldova. Emisiunile realizate in Republica Moldova vor fi difuzate pe Euronews Romani, pe site-ul euronews.ro dar si in intreaga retea Euronews.

Euronews Romania s-a lansat pe 25 mai 2022 si are licenta tematica – stiri, se afla si in lista must carry.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.