Doctorul cel bun / SWAT / SEAL Team – sezonul 7 la AXN
Fanii serialelor de actiune si ai serialelor medicale sunt invitati de catre AXN Romania sa urmareasca in luna noiembrie seriale captivante. In acest material vom detalia aceste seriale.

The Good Doctor / Doctorul cel bun – sezonul 7 – 12 noiembrie, ora 21. In noul sezon Doctorul cel bun, sotii Murphy (Freddie Highmore) si Lea (Paige Spara) incep viata cu un nou membru in familia lor, un bebelus. Pe plan profesional, Murphy si echipa de doctori a spitalului St. Bonaventure se vor confrunta cu noi cazuri din ce in ce mai dificile si complexe ce ii vor solicita atat pe plan profesional cat si pe plan personal, acestia implicandu-se in rezolvarea cazurilor si emotional.

In echipa de chirulgi ai spitalului Bonaventure va aparea un nou medic, fapt ce va duce la tensiuni intre medici dar si momente dramatice. Toate aceste intamplari vor captiva fanii doctorului Murphy.

Sezonul 7 al serialului Doctorul cel bun are 10 episoade, durata fiecarui episod este de 41 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8. Sezonul 7 Doctorul cel bun este ultimul sezon, nu se stie inca daca producatorii vor continua povestea doctorului Murphy si a echipei de doctori din spitalul St. Bonaventure. Doctorul cel bun se poate urmari si pe aplicatia de streaming SkyShowTime, fiind disponibile primele 6 sezoane.

SWAT – sezonul 7 – 14 noiembrie, ora 21. Echipa de elita SWAT va reveni cu noi misiuni extrem de interesante si palpitante, misiuni ce vor tine fanii serialelor de actiune cu sufletul la gura. Printre misiunile echipei SWAT din sezonul 7 se numara aducerea unui fugar foarte periculos din Mexic in SUA.

Doctorul cel bun / SWAT / Seal Team – sezonul 7 la AXN

Echipa lui Hondo (Shemar Moore) va trebui sa infrunte diverse situatii, de la atentate cu bombe pana la confruntari cu cei mai periculosi asasini, Yakuza. Pe langa aceste provocari externe, echipa SWAT se va confrunta  si cu probleme interne. Sezonul 7 al serialului SWAT are 13 episoade, durata fiecarui episod este de 43 de episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7,3.

SEAL Team – sezonul 7 – 14 noiembrie, de la ora 21:55. Echipa de elita Seal Bravo se intoarce cu noi misiuni internationale. In sezonul 7 va lipsi din componenta echipei Seal liderul acesteia, Jason (David Boreanaz), conducerea echipei fiind preluata de Ray Perry (Neil Brown Jr).

Echipa Seal va avea misiuni internationale periculoase prin Thailanda, Honduras si Suedia. In timp ce echipa Seal se confrunta cu situatii dificile, Jason ramane acasa pentru a-si sustine fiul care sufera dupa o operatie.

Sezonul 7 Seal Team are 10 episoade, durata fiecarui episod este de 43 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,8. Seal Time se poate viziona si in aplicatia SkyShowTime.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.