Orange Romania – preturi mai mari la abonamentele business
Operatorul de telecomunicatii Orange Romania va opera cateva modificari contractuale pentru toate abonamentele si serviciile pe care le ofera clientilor business in urmatoarea perioada. Mai exact, din 1 decembrie abonamentele de telefonie mobila, televiziune si internet vor fi mai scumpe cu 5% fata de pretul din acest moment. Modificarile au rolul de a sustine investitiile continue in extinderea retelei si modernizarea serviciilor de comunicatii.

Cresterea pretului se datoreaza cresterii indiciului amortizat al preturilor de consum publicat de Eurostat. De la 9,7% in 2023 si o rata medie a inflatiei de 6,9% intre august 2023 si august 2024, Orange a decis sa ajusteze preturile pentru a putea sustine investitiile in inovatie si retele de comunicatii, convergente fix-mobil. Iata ce schimbari vor observa abonatii business Orange pe facturile din 1 dececembrie 2024.

Crestere de 5% a preturilor pentru toate abonamentele contractate business de voce, date mobile, internet fix si cablu. Aceasta crestere va fi reflectata in prima factura emisa dupa aceasta data. Orange isi rezerva dreptul sa majoreze preturile o data pe an din 2025 fara alte formalitati sau consintamant conform indicelui amortizat al preturilor de consum stabilit de Eurostat dar nu mai mult de 8%.

Orange Romania – preturi mai mari la abonamentele business

Aceste actualizari de preturi vor fi notificate prin factura, SMS, e-mail sau scrisoare conform noilor prevederi contractuale. Clientii care nu sunt de acord cu noile modificari au dreptul de a renunta la contract fara plata penalitatilor sau taxelor de incetare, cu exceptia celor aferente echipamentelor terminale.

Renuntarea la contract se poate face prin E-mail la consultantul.meu[at]Orange[punct]ro, apel telefonic la 300 gratuit din reteaua Orange sau 0374300300 tarif normal sau in magazinele Orange. Cererile de reziliere se depun in termen de 30 de zile de la primirea notificarii. Toate echipamentele Orange care nu apartin clientului trebuie depuse de acesta in magazinele Orange. Daca clientul nu transmite niciun raspuns in termen de 30 de zile de la primirea notificarii, compania va considera ca modificarile vor fi acceptate tacit.

Orange Romania este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania oferind servicii de telefonie mobila, internet mobil, internet fix, cablu TV, iptv si dth. Orange este a doua companie de telecomunicatii ca numar de clienti dupa Digi Romania, avand peste 1,1 milion de clienti cablu, dth si iptv si peste 9 milioane de clienti pe partea de telefonie mobila.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.