Focus Sat livreaza echipamente DTH prin curier
Compania Focus Sat lanseaza o noua modalitate de livrare a echipamentelor satelit (DTH) in afara tarii (Europa) prin DHL.

Focus Sat livreaza prin curier (DHL) echipamente pentru receptie prin satelit (receptor sau modul CI+) in oricare din urmatoarele tari din Europa:

Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Irlanda, Moldova, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria sau Vatican.

Costurile livrarii difera in functie de zonele de livrare si de greutatea coletelor, probabil fiind mai ieftin sa comandam un modul CI+ decat un decodor Focus Sat.

Focus Sat este primul operator de televiziune care furnizeaza echipamente de receptie DTH prin curier in alte tari, aceasta fiind o problema frecventa a romanilor care locuiesc in afara tarii si nu au posibilitatea sa revina in tara curand. In Romania exista si alti furnizori de televiziune prin satelit (DTH) precum Digi, Telekom, Orange sau Freesat insa niciunul nu livreaza echipamente DTH in afara tarii. Mai mult, majoritatea nu ofera suport pentru problemele tehnice intervenite la echipamentele instalate in afara tarii.

Focus Sat livreaza echipamente DTH prin curier

Asadar, Focus Sat vine cu inca o noutate privind serviciile oferite. Reamintim ca Focus Sat a lansat si o noua modalitate de reincarcare a cartelelor prin cod PIN la statiile SelfPay. De asemenea, acum o saptamana Focus Sat a informat clientii sai privind modificarea denumirii contractuale in Canal+, avand in vedere tranzactia finalizata anul trecut, prin care grupul francez Canal+ prelua compania M7.

Ultimele canale TV introduse in grila Focus Sat au fost RTL II HD si Film+ HD la finalul lunii mai. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare privind preturile solicitate de Focus Sat pentru livrarea echipamentelor.

Voi ce parere aveti despre noua modalitate de livrare a echipamentelor oferita de Focus Sat? Va avantajeaza acest lucru?

Update: Costurile de livrare sunt urmatoarele, variand intre 48.51 si 111.97 lei, in functie de echipament si tara de destinatie:

  • Albania, Andorra, Bosnia si Hertegovina, Elvetia, Kosovo, Moldova, Muntenegru, Norvegia, Serbia: receptor (111.97 lei); modul CI+ (95.22 lei)
  • Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Ungaria: receptor (48.51 lei); modul CI+ (48.51 lei);
  • Belgia, Cehia, Croatia, Franta, Italia, Luxemburg, Monaco, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Regatul Unit, Vatican: receptor (51.64 lei); modul CI+ (51.64 lei)
  • Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Irlanda, Letonia, Lituania, Malta, Portugalia, Spania, Suedia: receptor (55.34 lei); modul CI+ (55.34 lei)

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. Buna dimineata
    Va rog sa- mi spune-ti care este procedura exacta pentru a comanda un modul CI avand in vedere ca locuiesc in grecia
    Multumesc anticipat

    • Nu s-au razgandit, pe web (desktop) nu a functionat linkul inca de la inceput, functioneaza momentan doar pe mobil.
      Stirea e reala, au anuntat si pe Facebook pe pagina oficiala Focus Sat (postarea inca exista), am sunat si la relatii cu clientii Focus Sat pentru confirmare si mi s-a confirmat existenta acestei optiuni. De asemenea, daca faci o comanda online, ai posibilitatea sa selectezi tara (dintre cele mentionate in articol) si iti va calcula costul livrarii.

  2. Super idee.
    Se livreaza si Smart Card impreuna cu echipamentul comandat online?
    Sau este necesar ca persoana care doreste un contract pentru serviciile DTH sa se deplaseze in tara?

    • O idee foarte buna, intr-adevar.
      Se livreaza si modulul CI+ cu cartela (intregul kit), tocmai pentru a evita deplasarea in tara. Cand facem comanda online sunt solicitate inclusiv datele personale din buletin, pentru incheierea contractului online.
      Desi pare ceva „wow” ar trebui sa fie normalitate pentru toti operatorii.